Afterschool MiniMe

  • Social

Afterschool MiniMe

Pentru copiii noștri, after school nu este o modă, ci o necesitate. Un astfel de program este o ocazie ideală pentru ei de a socializa, de a-și petrece cât mai mult timp în colectivitate.

Și copiii care optează pentru after school vor avea parte de un program foarte bine pus la punct.

Astfel, între orele 12.00-12.45 are loc preluarea copiilor de la școală. În perioada cuprinsă între 13.00-13.30 micuții vor lua masa de prânz, iar în acest sens MiniMe oferă copiilor preparate pregătite în bucătăria proprie din produse proaspete, naturale, respectând cerințele nutritive ale vârstei.

După programul recreativ dintre orele 13.30-14.30, unde învățăm ce înseamnă armonia dintre jocul copilăriei, bucurie dar și asumarea responsabilității, urmează două ore (între 14.30-16.30) destinate studiului.

Efectuarea și rezolvarea temelor va fi făcută doar cu personal calificat, existând și testări suplimentare pentru verificarea evoluției copilului, precum și alte tipuri de exerciții ce conduc la aprofundarea materiilor. La ora 16.30, micuții vor profita din nou de gustări delicioase și sănătoase, urmând ca până la orele 18.00 se bucure de alte activități/opționale.

Specialiștii noștri vor oferi permanent atenție și timp fiecărui copil, facilitându-i sedimentarea cunoștințelor.

Fiecare curs opțional se inițiază cu minim opt copii înscriși.