Gradinita MiniMe

  • Social

Gradinita MiniMe

A sunat clopoțelul pentru cel mic, iar grădinița reprezintă acum primii lui pași spre o viață independentă. Despărțit pentru câteva ore de părinți, micuțul va învăța să ia viața pe cont propriu și să se adapteze noilor situații.

Grădinița MiniMe este locul în care copiii noștri descoperă că au mai găsit încă o familie, unde sunt iubiți și respectați, unde prietenia și bucuria revederii, întrebările piticilor, ceaiul de dimineață, mânuțele mânjite cu acuarelă sau emoțiile de la serbarea de sfârșit de an își găsesc motivația într-un izvor mereu proaspăt.

Apărută din dorința de a veni în întâmpinarea cerințelor și nevoilor celor mici, MiniMe are un personal specializat care permanent încurajează copiii către integrarea în colectivitate, dezvoltarea fizică, socială și emoțională, dorința de învățare a lucrurilor noi, capacitatea de a face noi alegeri, respectând totdeauna nevoile micuților, ritmul și stilul de învățare al acestora. Și pentru că o grădiniță este ca un suflet de copil fericit, vrem să-i educăm pe copii în spiritul dragostei pentru natură.

Iubim verdele și alături de noi, copilașii vor învăța să aibă grijă de mediul înconjurător, vor conștientiza că sănătatea este cel mai de preț bun și vor observa că pot învăța duioșia de la o floare, verticalitatea de la un arbore și pacea chiar de la un fir de iarbă.

Programe:
1.   7.30 - 12.00
2.   7.30 - 13.30
3.   7.30 - 18.00
4.   7.30 – 19.30

Programul zilnic :
Gradiniță modernă, cu atmosferă plăcută și destinsă, cu personal calificat, răbdător dar mai ales iubitor, MiniMe oferă copiilor și un program zilnic, bine stabilit.

Astfel, primirea copiilor are loc între orele 7.30 - 9.00, iar următoarea etapă este înviorarea de dimineață, între orele 9.00 - 9.15, un scurt moment ce îmbină într-un mod plăcut sportul, esențial în dezvoltarea micuților dar și distracția. Perioada cuprinsă între orele 9.15-9.45 este destinată micului dejun, unde copiii sunt serviți cu preparate proaspete și sănătoase, pline de vitamine.

Foarte importante, activitățile educaționale au rolul lor special la grădinița MiniMe, micuții având posibilitatea să descopere o lume nouă, plină de frumos și culoare. Programul educațional se desfășoară, în decursul unei zile pe mai multe etape: orele 09.45-11.30 și 11.45-13.00. Perioada cuprinsă între 11.30 - 11.45 am denumit-o simbolic gustarea verde, copiii noștri desfătându-se atunci cu gustări delicioase, proaspete și sănătoase, ce au rolul de a le aduce celor mici un aport de energie. Să nu uităm că doar învăţându-l pe cel mic să facă alegeri sănătoase când vine vorba de nutriţie, vom pune bazele unei alimentaţii echilibrate pentru mai târziu.

De asemenea, între orele 13.00-13.30 copiii iau masa de prânz. Din meniu nu vor lipsi supele sau ciorbele delicioase, hrănitoare și bogate în vitamine, minerale și fibre, o alegere ideală pentru prânzul celor mici, dar și preparate pe bază de carne de pui sau curcan, excelente pentru dezvoltarea în bune condiții a copilului, precum și desertul mult așteptat. Orele cuprinse între 14.00 – 16.00 sunt destinate odihnei celor mici. La scurt timp după trezire, micuții vor la gustarea de după amiază, în care fructele proaspete, iaurtul sau alte bunătăți sunt nelipsite. Între orele 16.30 – 18.00, în cadrul activităților recreative și sportive, ne vom distra împreună, dar totodată vom învăța cât de necesar dar mai ales sănătos este sportul pentru micuții noștri.

În activitățile cu copiii utilizăm metode interactive, aplicabile în educația micuților iar în acest sens abordăm o paletă largă de opționale, adaptate la nivelul fiecărei grupe, acoperind astfel nevoia de cunoaștere a copiilor prin diverse activități de învățare a limbii engleze, muzicii sau aikido. Cursurile sunt susținute de personal calificat și se bazează pe cele mai moderne tehnici în domeniu. Pe lângă aceste cursuri opționale, părinții pot alege activități opționale suplimentare, ca zumba-dansuri, origami, cursuri de germana/franceza/spaniola sau learn 2 be.

Fiecare curs opțional se inițiază cu minim opt copii înscriși.